Ovog vikenda atletski klub Panonija je nasupio na 3 takmičenja a osvojeno je 10 medalja.

U subotu 13.10.2018. u drugom kolu serije kroseva RTS-a organizator trke je bio Rekovac kraj Jagodine.

U trci devojčia 5.razreda Hana Jaramaz je bila četvrta dok je Ana Dragojević u trci devojčica 7. razreda u najmasovnijoj trci na tom takmičenju osvojila srebro odmah iza atletičarke iz Novog Pazara. Nastavak i finalno takmičenje će se održati sledeće subote u Šapcu.

Već sledećeg dana ekipa Panonije je nasutpila na dva fronta. Na "Jesenjem prvenstvu Beograda u krosu" prvakinja beogradskog krosa postala je Hana Jaramaz u trci devojčica na 500m dok je Ana Dragojević osvojila srebro i postala vicešampionka ovog masovnog takmičenja.

Drugi deo ekipe nastupio je na "5. Atinskim atletskim igrama" u Vršcu gde je nastupilo 11 takmičara a osvojeno je 7 medalja. Kao najmlađa u trci na 60m Sara Damjanović je osvojila brontu u trci devojčica 2010 godišta. Katarina Njari je zablistala u rekama na 60 i 300 m gde je osvojila zlatne medalje, dok je Milja Ostojin je zaradila srebro u trci starijih pionirki na 300m .

U trci seniora na 400m Damjan Čikić je novim ličnim rezultatom od 55,25 bio treći, dok su Nikola Dobrić i Aleksandar Dugić na istoj distanci kao stariji pioniri zauaeli drugo i terće mesto. Uspešan nastup imali su i Andrea Tisevski, Emijija Nedeljkovski, Ena Šolaja, Ivana Cukić i Petar Sekulović.

AK Panonija će u oktobru baciti akcenat na trke u krosu s obzirom da je 27. oktobra 2018. AK Panonija organizator i domaćin pojedinačnog i ekipog Prvenstva Srbije u Krosu koje će se tog dana sa početkom u 10.30h održati na Koežu 2, na poljanama kod robne kuće "Simpo".